Pénzügyekről tömören, érthetően

Business7

Business7

A GE járvány előtti szint közelében

2021. február 21. - Laszlo7

A General Electric (GE) a világ egyik legnagyobb vállalata, ami nem mellesleg az USA egyik szimbóluma. A COVID járvány őket sem kímélte, az árfolyamukat levitte 5,5 USD környékére. A válság alatt közel 60%-ot esett az árfolyama. Erről a szintről kell talpra állnia.

Ezt követően fontos lélektani szinthez közeledik a piacon, lassan eléri a válság előtti szintet. Akik nem riadtak meg és a pandémia alatt is vásároltak a papírból meg is duplázhatták befektetésüket. Ugyanis jelenleg 12 dolláros árfolyamon kereskednek vele.

A jelenlegi 20% körüli és az előretekintő 24,23%-os P/E ráta az iparágban jónak mondható. Ha a lenti chart-ra nézünk, a felhúzott trendvonalak bika piacot mutatnak. Továbbá a főbb mozgóátlagok is felfelé tartanak (20/50/200). A decemberi gyorsjelentésükben már pozitív számokat közölt a vállalat.

Jelen bejegyzés nem teljes körű, kizárólag tájékoztató jellegű, és nem minősül ajánlattételnek. Jelen bejegyzésben található információk csupán tájékoztatásul szolgálnak, nem tekinthető befektetési tanácsadásnak. Ezek az információk nem teljes körűek és nem helyettesítik a szakmai tanácsadást, valamint nem szolgálnak bármely döntés vagy cselekmény alapjául a befektetési tanácsadójával való előzetes konzultáció nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://business7.blog.hu/api/trackback/id/tr9616434346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása